ОБРЪЩЕНИЕТО КЪМ МОИТЕ ЧИТАТЕЛИ. Настя Байрактарова.

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

 

 РАДВАМ СЕ ДА СПОДЕЛЯ С ВАС, ЧЕ ЗАВЪРШИХ ДУХОВНИЯ ПРОЕКТ, КОЙТО СЕ СЪСТОИ ОТ ОСЕМДЕСЕТ КНИГИ, КАКТО И ФАКТА, ЧЕ БЯХА ПУБЛИКУВАНИ В САЙТА „СПИРАЛАТА”, ТАКА ЧЕ ВСЕКИ ДА ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ГИ ПОЛЗУВА СВОБОДНО И БЕЗВЪЗМЕЗДНО. ВСИЧКИ КНИГИ, ОТ ПЪРВАТА ДО ПОСЛЕДНАТА, РАЗГРЪЩАТ ИДЕЯТА ЗА ВЪТРЕШНАТА СВОБОДА И ЛЮБОВТА - ОТ НЕЙНИТЕ ПО-СТЕСНЕНИ И ИНДИВИДУАЛИСТИЧНИ АСПЕКТИ ДО НАЧИНА Й НА ИЗЯВА В РАЗШИРЕНОТО СЪЗНАНИЕ, В КОЕТО ОБИЧТА И СВОБОДАТА, СЪРЦЕТО И УМЪТ СЕ ОТЪЖДЕСТВЯВАТ, ПРЕВРЪЩАЙКИ СЕ В ЕДИН ПОСВЕТЛЕН ПОТОК, В ОКЕАН НА ЕКСТАЗА, НА НЕИЗЧЕРПВАЩОТО СЕ БЛАЖАНСТВО И РАДОСТ, НА ВЕЧНОСТТА.

 КНИГИТЕ СЪДЪРЖАТ ПОСЛАНИЯ, КОДОВЕ И СИНТЕЗ НА ОСНОВНИТЕ ОСВОБОЖДАВАЩИ ИДЕИ, В КОНТЕКСТА НА КРАСОТАТА НА ПОЕЗИЯТА, ВДЪХНОВЕНИЕТО НА ЧИСТАТА ЛЮБОВ И ПРИРОДАТА, ЗА ДА СЕ ФОРМУЛИРА ЗНАНИЕТО В ЛЕСНОСМИЛАЕМА И ПРИЯТНА ФОРМА И ДА СЕ ХВЪРЛИ МОСТ МЕЖДУ ИЗТОК И ЗАПАД. ДРУГАТА ФУНКЦИЯ НА СЛОВОТО В КНИГИТЕ, КОЕТО Е ИЗЦЯЛО ПОЗИТИВНО, Е ЦЕЛЕБНА. МЪДРОСТТА И СВЕТЛИНАТА ЛЕКУВАТ ДУШАТА, ПОЗВОЛЯВАТ Й ДА ОСВОБОДИ ЧИСТАТА ЕНЕРГИЯ И ДА СЕ ПОТОПИ В ДРУГИ СВЕТОВЕ, НЕПОЗНАТИ ЗА НАС, НО И ЧАСТ ОТ САМИТЕ НАС.

 ИСКАМ ДА СЕ ЗНАЕ ОТ САМОТО НАЧАЛО, ЧЕ АЗ СЪМ ПРОСТ ИНСТРУМЕНТ НА БОЖЕСТВЕНАТА ЕНЕРГИЯ, КОЯТО ТВОРИ ЦЯЛАТА МЪДРОСТ, КРАСОТА, СЪВЪРШЕНСТВО, ЩАСТИЕ И ЧИСТОТА. АЗ СЪМ УЧЕНИК НА ТАЗИ ЗЕМЯ, КАТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ. ВСИЧКО, КОЕТО МИ Е ДАДЕНО КАТО БЛАГОДАТНА ДАРБА, НЕ МИ ПРИНАДЛЕЖИ И НЕ Е МОЯ ЗАСЛУГА.

 ПОСЛЕДНАТА И НАЙ- ВАЖНА ЦЕЛ НА КНИГИТЕ Е ДА СЕ ОТВОРЯТ СЪРЦАТА ЗА БОЖЕСТВЕНИЯ РАЗУМ И ДА СЕ ОПОЗНАЕ ЕДНО ИЗМЕРЕНИЕ В НАС САМИТЕ, КОЕТО Е ИЗВОР НА ЧУДЕСА, НА РЕАЛНОСТ, ПО-ПРИВЛЕКАТЕЛНА ОТ ПРИКАЗКА, ОТ ЧОВЕШКАТА ФАНТАЗИЯ СЪС СВОЯТА НЕПРЕХОДНА, НЕРАЗРУШИМА СЛАВА, БЕЗСМЪРТИЕ, СВОБОДЕН ПОЛЕТ, ВЕЛИКОЛЕПИЕ, СПРАВЕДЛИВОСТ, НЕЖНОСТ, ВЪЗВИШЕНОСТ, ПРЕЛИВАЩИ В РАДОСТТА. КНИГИТЕ СА ПОДТИКА, ЗАГАТВАНЕ ЗА ПЪТЯ, НО НЕ СА ПЪТЯ, ПОНЕЖЕ НАИСТИНА, КОГАТО СЕ ОТВОРИ ВРАТАТА НА СВЕТЛИНАТА ДУМИТЕ СА НЕДОСТАТЪЧНИ И ИЗЛИШНИ. / КАКТО СЕ СПОМЕНАВА В ЕВЕНГЕЛИЕТО „ЗА ДА НЕ СЕ ОБЕЗСИЛИ КРЪСТЪТ ХРИСТОВ“, КОЙТО Е КРАЙ НА ТЛЕННОТО, ОБЛЕЧЕНО В ОГРАНИЧЕНИЕТО НА СЛОВАТА И НАЧАЛО НА БЕЗСМЪРТНАТА, БЕЗБРЕЖНА, ВЕЧНА КРАСОТА./

 

ВСИЧКИ 80 КНИГИ СА ПУБЛИКУВАНИ НА АДРЕС:

 

http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%E1%E0%E9%F0%E0%EA%F2%E0%F0%EE%E2%E0

 

/ когато кликнете на заглавията Лирика 2013 от Н.Байрактарова и Лирика 2014 от Байрактарова, в Downloads на вашия компютър, ще излязат всички книги от 16 до 80/

 

КЛИПОВЕ /АУДИО И ВИДЕО ВАРИАНТ НА ЧАСТ ОТ ПОЕЗИЯТА И ПРОЗАТА/, МОЖЕ ДА ВИДИТЕ НА АДРЕС:

 

www.nastya.blog.bg

 

/от постинг 4 до 60/

Важная информация

П В С Ч П С В
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31